0 Стока

Стока(0)

0-Стока
Почит 0.00
Тотализиран 0.00
Водефокс За Ipad Air Case 5 / 4 Генерација 10,9 Инчи, Ipad Pro 11 Инчен Случај Врежани Цвеќиња СТП Кожа Ретро Отпорен На Удари Случај Со Држач За Молив Еластичен Ремен Капак На Држ?

Водефокс За Ipad Air Case 5 / 4 Генерација 10,9 Инчи, Ipad Pro 11 Инчен Случај Врежани Цвеќиња СТП Кожа Ретро Отпорен На Удари

DEN 319.68
Достапно за нарачка

Залиха

€Ipad Pro 11 инчен 2022 Случај●овој заштитен случај е дизајниран за Ipad Air 5-Та Генерација 10,9 инчи 2022 година, i Pad Air 4-Та Генерација 10,9 инчи 2020 година, i Pad Pro 11 инчи 2022/2021/2020/2018. ●Кожна заштитна футрола®Куќиштето i Pad air 5-та генерација 2022 е изработено од висококвалитетен стп кожен заден капак и издржлив преден синтетички кожен капак, обезбедувајќи дневна заштита за таблетот и спречувајќи нечистотија, прашина, гребнатини. ①Функцијата за стоење Е Против лизгање подигнатите ленти овозможуваат поставување повеќе агли на гледање и функцијата за држење може цврсто и безбедно да го поддржува i Pad и да го одржува стабилен. Одлика на паричник Слотовите за картички може да се користат за складирање кредитни картички, а држачот за моливи е дизајниран да носи пенкало на екранот на допир, а еластичниот ремен може да се користи за фиксирање на заштитниот капак. ①Услуга ако не сте задоволни со нашата кожа од стп врежана цветна кутија за i Pad, ве молиме контактирајте не, ние ќе се грижиме за сите проблеми поврзани со квалитетот со ЗАМЕНА или ВРАЌАЊЕ НА СРЕДСТВАТА. €Ipad Pro 11 инчен 2022 Случај●овој заштитен случај е дизајниран за Ipad Air 5-Та Генерација 10,9 инчи 2022 година, i Pad Air 4-Та Генерација 10,9 инчи 2020 година, i Pad Pro 11 инчи 2022/2021/2020/2018. ●Кожна заштитна футрола®Куќиштето i Pad air 5-та генерација 2022 е изработено од висококвалитетен стп кожен заден капак и издржлив преден синтетички кожен капак, обезбедувајќи дневна заштита за таблетот и спречувајќи нечистотија, прашина, гребнатини. ①Функцијата за стоење Е Против лизгање подигнатите ленти овозможуваат поставување повеќе агли на гледање и функцијата за држење може цврсто и безбедно да го поддржува i Pad и да го одржува стабилен. Одлика на паричник Слотовите за картички може да се користат за складирање кредитни картички, а држачот за моливи е дизајниран да носи пенкало на екранот на допир, а еластичниот ремен може да се користи за фиксирање на заштитниот капак. ①Услуга ако не сте задоволни со нашата кожа од стп врежана цветна кутија за i Pad, ве молиме контактирајте не, ние ќе се грижиме за сите проблеми поврзани со квалитетот со ЗАМЕНА или ВРАЌАЊЕ НА СРЕДСТВАТА. Куќиштето се состои од издржлив надворешен капак од стп кожа и мека внатрешна обвивка НА ТПУ за целосно заштита на вашиот таблет. Ова е лесен, атрактивен, издржлив случај. Секогаш можете да го заштитите таблетот со вклучен овој случај. Ве молиме потврдете го бројот на моделот пред купувањето.За други модели, ве молиме пребарувајте "Водефокс+вашиот модел".

Карактеристики на предлогот

Купувачи како што избираат