0 Стока

Стока(0)

0-Стока
Почит 0.00
Тотализиран 0.00
Комплет Комплет За Брусење На Моторот На Цилиндерот-2.1/2 до 5.1/2 - 62ММ ДО 88ММ-34ММ ДО 60ММ_К_014

Комплет Комплет За Брусење На Моторот На Цилиндерот-2.1/2 до 5.1/2 - 62ММ ДО 88ММ-34ММ ДО 60ММ_К_014

DEN 1.00
Достапно за нарачка

Залиха

КОМПЛЕТ КОМПЛЕТ ЗА БРУСЕЊЕ НА МОТОРОТ со ЦИЛИНДРИ 2.1/2" до 5.1/2" 62ММ ДО 88ММ 34ММ ДО 60ММ МАШИНА ЗА УСОВРШУВАЊЕ СО КАМЕЊА ЗА БРУСЕЊЕ, ГРУБИ 120, СРЕДНИ 180, ФИНИ 320+220 КОМПЛЕТНА МАШИНА ЗА БРУСЕЊЕ - КОМПЛЕТ ЗА БРУСЕЊЕ ГОЛЕМИНА 2.1/2" до 5.1/2" 62ММ ДО 88ММ 34ММ ДО 60ММ КАМЕЊА – Груби 120 (1 СЕТ = 4 КАМЕЊА) СО СЕКОЈ МЕДИУМ ЗА БРУС 180 (1 сет = 4 камења) со секој БРУС ПАРИЧНА КАЗНА 220 (1 СЕТ = 4 КАМЕЊА) СО СЕКОЈ БРУС СУПЕР ПАРИЧНА КАЗНА 320 (1 СЕТ = 4 КАМЕЊА) СО СЕКОЈ БРУС. КОМПЛЕТ КОМПЛЕТ ЗА БРУСЕЊЕ НА МОТОРОТ со ЦИЛИНДРИ 2.1/2" до 5.1/2" 62ММ ДО 88ММ 34ММ ДО 60ММ МАШИНА ЗА УСОВРШУВАЊЕ СО КАМЕЊА ЗА БРУСЕЊЕ, ГРУБИ 120, СРЕДНИ 180, ФИНИ 320+220 КОМПЛЕТНА МАШИНА ЗА БРУСЕЊЕ - КОМПЛЕТ ЗА БРУСЕЊЕ ГОЛЕМИНА 2.1/2" до 5.1/2" 62ММ ДО 88ММ 34ММ ДО 60ММ КАМЕЊА – Груби 120 (1 СЕТ = 4 КАМЕЊА) СО СЕКОЈ МЕДИУМ ЗА БРУС 180 (1 сет = 4 камења) со секој БРУС ПАРИЧНА КАЗНА 220 (1 СЕТ = 4 КАМЕЊА) СО СЕКОЈ БРУС СУПЕР ПАРИЧНА КАЗНА 320 (1 СЕТ = 4 КАМЕЊА) СО СЕКОЈ БРУС.

Карактеристики на предлогот

Купувачи како што избираат