0 Стока

Стока(0)

0-Стока
Почит 0.00
Тотализиран 0.00
SDFGH двоен режим мултиметар дигитален волтметар во боја на бојата на напон Индикатор за напон на тековната тежина на батеријата на батеријата на тековната капацити?

SDFGH двоен режим мултиметар дигитален волтметар во боја на бојата на напон Индикатор за напон на тековната тежина на батеријата

DEN 6275.84
Достапно за нарачка

Залиха

Дефинирајте го најновиот дизајн] : еднострана сондата за заболување на држачот за пенкало. Поддршка -Дано префрлување на сите функции на тестот. Операција за правење поудобно и побрзо. Мултифункционално] : ги има сите функции на традиционален мултиметар додека ги додава карактеристиките на интелигентен детектор на напон. Постигна вистинска разноврсност. Операција со двоен режим] : Овој производ има разноврсност на традиционален мултиметар и практичност на мултиметар во форма на пенкало. Може да се прилагоди на разни тест околини. Технологија на LCD дисплеј во боја] : живописен приказ на боја, дизајниран од, во голема мерка го подобрува искуството за читање - многу лесно за читање, дури и во светла сончева светлина или лоша светлина. 3 бои 6 LED светла] : Може интелигентно да го потсети и прикаже постоењето на опасен напон, што е совршена комбинација на мултиметар и детектор на напон!. Дефинирајте го најновиот дизајн] : еднострана сондата за заболување на држачот за пенкало. Поддршка -Дано префрлување на сите функции на тестот. Операција за правење поудобно и побрзо. Мултифункционално] : ги има сите функции на традиционален мултиметар додека ги додава карактеристиките на интелигентен детектор на напон. Постигна вистинска разноврсност. Операција со двоен режим] : Овој производ има разноврсност на традиционален мултиметар и практичност на мултиметар во форма на пенкало. Може да се прилагоди на разни тест околини. Технологија на LCD дисплеј во боја] : живописен приказ на боја, дизајниран од, во голема мерка го подобрува искуството за читање - многу лесно за читање, дури и во светла сончева светлина или лоша светлина. 3 бои 6 LED светла] : Може интелигентно да го потсети и прикаже постоењето на опасен напон, што е совршена комбинација на мултиметар и детектор на напон!. Дефинирајте го најновиот дизајн] : еднострана сондата за заболување на држачот за пенкало. Поддршка -Дано префрлување на сите функции на тестот. Операција за правење попогодно и побрзо. Постигнато вистинска разноврсност. Операција на Дуал режим] : Овој производ има разноврсност на традиционален мултиметар и практичност на мултиметар во форма на пенкало. Може да се прилагоди на разни околини за тестирање. Технологија на LCD Display] : живописен приказ на боја, инженерно од, во голема мерка го подобрува искуството за читање - многу лесно за читање, дури и во светла сончева светлина или лоша светлина.3 бои 6 LED светла] : ИТ може интелигентно да потсети и прикажете го постоењето на опасен напон, што е совршена комбинација на мултиметар и напонски детектор! AC струја : 60m A/200 MA ± (1,0%+3). Струја : 60m A/200 MA ± (0,8%+3) .AC Напон : 6 V/60 V ± (0,8%+3); 600 V/750 V ± (1,0%+10). Напон : 6 V/60 V/600 V/1000 V ± (0,5%+3) .Резистенција : 600Ω/6kΩ/60kΩ/600kΩ/6 MΩ ± (0,8%+3); 60 MΩ ± (1,2%+30). Капацитација : 6 NF ± (4,0%+10); 60 NF/600 NF/6μF/60μF/600μF/6 MF ± (4,0%+5) .Температура : -20 ° ~ 1000 °/-4 ° ~ 1832 ° ± (1,0%+3) .Континуитет : ако отпорот е помал од 50Ω, звучни звуци на континуитет. 40 °. Големина : 139,5x49.5x24.5мм. Тежина : 96g.digital мултиметар 6000 брои Auto 113d задниот светлосен волтметар Транзистор Транзистор Тестер на диода на диодата.

Карактеристики на предлогот

Купувачи како што избираат