0 Стока

Стока(0)

0-Стока
Почит 0.00
Тотализиран 0.00
Ametric BL 534X5M BL Series Leaf Chain, LH1034 ISO Number, BL 534 ANSI Number 15.875 mm Pitch, 3x4 Plate Lacing, 15.09 mm Plate Depth, 2.44 mm Plate Thickness, 5.96 mm Pin Diameter, 20.32 mm Pin Length,

Ametric BL 534X5M BL Series Leaf Chain, LH1034 ISO Number, BL 534 ANSI Number 15.875 mm Pitch, 3x4 Plate Lacing, 15.09 mm Plate

DEN 12594.40
Достапно за нарачка

Залиха

1-005-BL 534 X5 M Број на америк. Синџир за лисја од 5 метри кутија BL. LH1034 ISO број. 15.875 мм терен. 3x4 плоча со плочки. 1-005-BL 534x5m Амеметриски дел број 392640 SKU No. 5 метарски кутија BL Series Leaf Leaf Leaf Leaf LH1034 ISO број BL 534 ANSI број 15.875 mm Pitch 3x4 плоча лакирање 15,09 mm длабочина на плочата 2,44 mm дебелина на плочата 5.96 mm пин дијаметар 20,32 mm pin должина на пинот на пинот е оригинален неискористен америчен производ директно од производителот Американска метричка корпорација. Прикажаните фотографии се само општа претстава на списокот на производи. Контактирајте го Америк за детали. Ако не ја видите големината на вашата потреба, прашајте. Ние опфаќаме над 730.000 компоненти на машини. Ние ги користиме објавените стапки на испорака на e Bay/. Ние не ги обележуваме овие обвиненија. Ве молиме, потврдете ги таксите за испорака пред да нарачате.

Карактеристики на предлогот

Купувачи како што избираат