0 Стока

Стока(0)

0-Стока
Почит 0.00
Тотализиран 0.00
ACDELCO SPECIATION 504-554 Амортизерот на задниот лифт за лифт

ACDELCO SPECIATION 504-554 Амортизерот на задниот лифт за лифт

DEN 1373.44
Достапно за нарачка

Залиха

Протекување на масло или влажност по телото на шокот или лентата. Скршени монтирања. Скршен, оштетен или што недостасува хардвер за монтирање. Забиена цевка за резервоар. Свиткана или изгребана клипна шипка. Облечена во абење на гуми. Оштетено пролетно седиште, пролет. Може да одржи висина на возењето со до 1.100 фунти (по пар) дополнителен капацитет за привремено израмнување за да помогне во подобрувањето на ракувањето со возилата и да го намали ризикот од оштетување на подвозјето. Прилагодлив притисок на воздухот за да ја прилагодиме секоја поединечна тежина на оптоварување. Супер готовиот хромиран клипни прачки обезбедува антикорозивна поддршка, поконзистентна површина за абење, соодветно подмачкување на заптивката и подолг живот на производот. Тестиран во реалниот свет за да се осигури дека шоковите ќе одговараат на наменети возила и апликации. Да не го надминува возилото GVWR (оценка на тежината на бруто возилото). Производот не го зголемува товарот. Прецизно тестирано да биде без производство на дефекти во материјали и занаетчиство. Може да одржи висина на возењето со до 1.100 фунти (по пар) дополнителен капацитет за привремено израмнување за да помогне во подобрувањето на ракувањето со возилата и да го намали ризикот од оштетување на подвозјето. Прилагодлив притисок на воздухот за да ја прилагодиме секоја поединечна тежина на оптоварување. Супер готовиот хромиран клипни прачки обезбедува антикорозивна поддршка, поконзистентна површина за абење, соодветно подмачкување на заптивката и подолг живот на производот. Тестиран во реалниот свет за да се осигури дека шоковите ќе одговараат на наменети возила и апликации. Да не го надминува возилото GVWR (оценка на тежината на бруто возилото). Производот не го зголемува товарот. Прецизно тестирано да биде без производство на дефекти во материјали и занаетчиство. Специјалните шокови за лифтови на Acdelco се дизајнирани да помогнат да се обезбеди подобро ракување со привремени ситуации, како на пример кога возилото има голем товар или зафаќа приколка. Тие имаат прилагодлив притисок на воздухот, помеѓу 25 и 200 psi и до 1.100 фунти (по пар) капацитет за носење оптоварување. Под оптоварени услови, овие шокови помагаат во одржувањето на висината на возилото со додавање или ослободување на воздухот по потреба, помагање во стабилизацијата на аглите на усогласување, намалување на другите абење на компонентите на суспензијата, подобрување на ракувањето и намалување на ризикот од спуштање. Специјалните шокови за лифтови на Acdelco се идеални за привремено влечење на оптоварување, вклучително и чамци за влечење и приколки. Да не го надминува возилото GVWR (оценка на тежината на бруто возилото). Производот не го зголемува товарот.

Карактеристики на предлогот

Купувачи како што избираат