0 Стока

Стока(0)

0-Стока
Почит 0.00
Тотализиран 0.00
Розероза Корес Структурна застаклена заптивка SL819 Силиконски структурен заптивки на заптивната обвивка за конструкција на завеси

Розероза Корес Структурна застаклена заптивка SL819 Силиконски структурен заптивки на заптивната обвивка за конструкција на

DEN 560.00
Достапно за нарачка

Залиха

Отстранете ја лентата за маскирање - Отстранете ја лентата за маскирање пред да формирате кожи на површината на заптивната смеса. SL819 е еднокомпонентен неутрален лек силиконски заптивка што може да се пофали со одлична адхезија и јачина. Чистење - Исчистете ги сите работи околу областа за лекување на заптивната смеса и не допирајте кога заптивната смеса се лекува. Времето за целосен лек зависи од дебелината на применетата заптивната смеса. Носете заштита на очите и заштитни нараквици при ракување со овој производ. Избегнувајте директен зрак на светлина и чувајте во состојба што е цврсто затворена во место дека влагата е помала. Останува флексибилен откако ќе се излечи дури и на ниско (-50 ℃) и високи температури (150 ℃). Еднокомпонентен заптивната смеса што може да се користи без оглед на сезоните (добра обработливост на пиштолот) (сепак, треба да се внимава кога температурата на површината на подлогата е 5 ℃ или под или 40 ℃ или повисока). Исчистете ја целата површина на зглобовите - Исчистете ја целата површина на подлогата и во однос на маслото од прашина, мразот и сите загадувачи избришете загадени делови со помош на растворувач и парче ткаенина. Примена на заптивната смеса -заптивната заптивната смеса длабоко во зглобот. Подготвување - може да биде потребен буквар за оптимална адхезија на некоја површина на подлогата. ASTM : Американско општество за известување за тестирање и материјали. Ве молиме, повикајте се на производот MSDS за повеќе детали во врска со безбедносните информации. Изложува одлична временска отпорност, издржливост и механичка јачина и е погодна за употреба на SSG. Споредба. Може да предизвика воздушен меур. За најдобра адхезија, чисти површини темелно со растворувач пред да го нанесете производот. Помага да се обезбеди мазна и рамна завршница и да се обезбеди заптивната смеса да ги одвива страните на зглобот без никакви празнини. Бидејќи промената на квалитетот може да биде на долгорочно складирање, користете во валидност. Изложува одлична временска отпорност, издржливост и механичка јачина и е погодна за употреба на SSG. Еднокомпонентен заптивната смеса што може да се користи без оглед на сезоните (добра обработливост на пиштолот) (сепак, треба да се внимава кога температурата на површината на подлогата е 5 ℃ или под или 40 ℃ или повисока). Пакување : 300 ml / кертриџ x 1ea. Користете на собна температура во опсег од 30 до 80 % релативна влажност. Чувајте во оригинални неотворени контејнери на суво место.Koreseal SL819 е еднокомпонента, собна температура вулканизирачка и неутрална (алкокси) за лекување на заптивната смеса за силиконска гума, дизајнирана за структурно застаклување со извонредна адхезија. Одржувајте соодветна вентилација на работното место во секое време. Чувајте ја раката на детето не ја допира и никогаш не внесува или не допира во кожата. Не користете дефектни материјали за резервна копија. Измијте ги кожите чисто после работа. Останува флексибилен откако ќе се излечи дури и на ниско (-50 ℃) и високи температури (150 ℃). Одлична временска состојба. Структурно застаклување на заптивната смеса (SSG) за конструкција на завеси. SL819 е еднокомпонентен неутрален лек силиконски заптивка што може да се пофали со одлична адхезија и јачина. Одлична обработливост. Маска во соседната површина со лента за маскирање - лентата за маскирање ќе обезбеди чист, уреден изглед и ќе го намали чистењето со заштита на околните области од вишок заптивната смеса. Чувајте или работите во соседството на топлина или оган. Безбедност и складирање.

Карактеристики на предлогот

Купувачи како што избираат