0 Стока

Стока(0)

0-Стока
Почит 0.00
Тотализиран 0.00
DRANBLEIBEN Erfolgsjournal, Сериозни Сини

DRANBLEIBEN Erfolgsjournal, Сериозни Сини

DEN 2.00
Достапно за нарачка

Залиха

Постигнете цели : се фокусирате на вашите цели, вашите максими и вашите најважни задачи што ве водат напред. Дневното новинарство ефикасно ве поддржува на патот кон вашите цели и вашата визија – комплементарна корисничка област со видеа и преземања на веб-страницата. Саморефлексија : постојано го одразувате вашето размислување, чувство, акција и искуство. Така, можете упорно да работите на себе и да создавате повеќе успех и исполнетост секој ден. Личен развој : списанието СО ДРАНБЛАЈБЕН содржи 100% пракса и нема теоретски виски ваши. Добивате метод кој ја развива целата ваша личност и со кој можете подобро да се водите. Тренинг и работна книга дел во воведот. Внимание и само-потврда : запишувате што ве прави благодарни, успешни, среќни и горди. Така, постојано создавате добри чувства, ја зајакнувате вашата личност и градите позитивен начин на размислување. Висококвалитетен квалитет на врзување книги : најдобра изработка со врзување на поглавја и конец, стилски изглед во компактен формат А5 за 100 дена исполнет живот. Втиснување, мек капак на допир, комплетен во боја, простор за белешки и мисли, ремен за затворање, две обележувачи и јамка за пенкало. Потребни ви се 10-15 минути еднаш дневно и нема дополнително време за прегледи! Со детална не-фантастична книга и дел од работната книга за наоѓање цели, визија, верувања, вредности и максимуми. Постигнете цели : се фокусирате на вашите цели, вашите максими и вашите најважни задачи што ве водат напред. Дневното новинарство ефикасно ве поддржува на патот кон вашите цели и вашата визија – комплементарна корисничка област со видеа и преземања на веб-страницата. Саморефлексија : постојано го одразувате вашето размислување, чувство, акција и искуство. Така, можете упорно да работите на себе и да создавате повеќе успех и исполнетост секој ден. Личен развој : списанието СО ДРАНБЛАЈБЕН содржи 100% пракса и нема теоретски виски ваши. Добивате метод кој ја развива целата ваша личност и со кој можете подобро да се водите. Тренинг и работна книга дел во воведот. Внимание и само-потврда : запишувате што ве прави благодарни, успешни, среќни и горди. Така, постојано создавате добри чувства, ја зајакнувате вашата личност и градите позитивен начин на размислување. Висококвалитетен квалитет на врзување книги : најдобра изработка со врзување на поглавја и конец, стилски изглед во компактен формат А5 за 100 дена исполнет живот. Втиснување, мек капак на допир, комплетен во боја, простор за белешки и мисли, ремен за затворање, две обележувачи и јамка за пенкало. Потребни ви се 10-15 минути еднаш дневно и нема дополнително време за прегледи! Со детална не-фантастична книга и дел од работната книга за наоѓање цели, визија, верувања, вредности и максимуми. DRANBLEIBEN Erfolgsjournal, Сериозни Сини.

Карактеристики на предлогот

Купувачи како што избираат