0 Стока

Стока(0)

0-Стока
Почит 0.00
Тотализиран 0.00
Подлога за полирање на Vieue 5pcs 4 100мм кука и јамка PU -пена интерфејс подлога за средна густина машина за пескање подлога подлога за полирање алатка за напојување делов

Подлога за полирање на Vieue 5pcs 4 100мм кука и јамка PU -пена интерфејс подлога за средна густина машина за пескање подлога

DEN 828.00
Достапно за нарачка

Залиха

1) Структурата на пената е во согласност со прегледот за да се постигне пофина декорација. 2) Додадете поддршка на подлогата на дискот за да го подобрите абразивното сечење и мелењето на построгиот раб. 3) Без напор се вклопуваат помеѓу дискот за песок и подлогата за поддршка за брза замена. 4) Намалување на вибрациите генерирани од алатки за мелење орбитални, а со тоа подобруваат резултати. Влошките за полирање на сунѓер треба да се исчистат пред употреба за да се осигураат дека не остануваат честички. Полизерот треба да се исчисти веднаш по употребата и да се исуши на ладно место. 1) Структурата на пената е во согласност со прегледот за да се постигне пофина декорација. 2) Додадете поддршка на подлогата на дискот за да го подобрите абразивното сечење и мелењето на построгиот раб. 3) Без напор се вклопуваат помеѓу дискот за песок и подлогата за поддршка за брза замена. 4) Намалување на вибрациите генерирани од алатки за мелење орбитални, а со тоа подобруваат резултати. Влошките за полирање на сунѓер треба да се исчистат пред употреба за да се осигураат дека не остануваат честички. Полизерот треба да се исчисти веднаш по употребата и да се исуши на ладно место. Име на производот : ПУ-пена за интерфејс подлога за подлога и јамки : 4 "дијаметар 100мм, вкупна дебелина околу 13-15 mmfeatures : издржлива, антикорозија, отпорност на киселина и алкали, не е лесна за дегуммингпликација : 1) Структурата на пената е во согласност Пофина декорација2) Додадете поддршка на подлогата на дискот за подобрување на абразивно сечење и построги мелење на работ 3) без напор се вклопуваат помеѓу дискот за песок и подлогата за поддршка за брза замена4) Намалете ги вибрациите генерирани од орбитални алатки за мелење, а со тоа подобрување на резултатите од пакувањето : 5 влошки за интерфејс Пол. Влошките треба да се исчистат пред употреба за да се обезбеди дека не остануваат честички. Полисачот треба да се исчисти веднаш по употребата и да се исуши на ладно место.

Карактеристики на предлогот

4 diameter 100mm, total thickness about 13-15mm:
Features:
durable, anti-corrosion, acid and alkali resistance, not easy to degumming
application:
1) The foam structure conforms to the outline to achieve a finer decoration:
2) Add support on the disc pad to improve abrasive cutting and tighter edge grinding:
3) Effortlessly fit between the sand disc and the support pad for quick replacement:
4) Reduce vibration generated by orbital grinding tools, thereby improving results:
Including packaging:
5 interface pads
Sponge polishing pads should be cleaned before use to ensure that no particles remain. The polisher should be cleaned immediately after use and dried in a cool place. :

Купувачи како што избираат