0 Стока

Стока(0)

0-Стока
Почит 0.00
Тотализиран 0.00
Термопар Термометар, Контакт Праг Подмирување Индустриски Термометар К Тип За Растенијата

Термопар Термометар, Контакт Праг Подмирување Индустриски Термометар К Тип За Растенијата

DEN 1.00
Достапно за нарачка

Залиха

ЗАПИС ЗА ПОДАТОЦИ ВО РЕАЛНО ВРЕМЕ : овој термометар има функција на снимање преземање податоци и комуникација во реално време со компјутери, прикажување табели со податоци во реално време и графикони со податоци во реално време. ПРАГОТ МОЖЕ ДА се ПОСТАВИ : прагот на алармот може да се постави. Кога мерењето е повисоко или пониско од поставената вредност на прагот, ќе има навремен звук на алармот на звучникот и ќе трепка брзото светло на алармот. ТОЧНО МЕРЕЊЕ : овој термометар има 4 мерење на каналот е во состојба да ви обезбеди најточно мерење на температурата. РАБОТА СО КОМПЈУТЕР : термометарот може да извезува и генерира графикони преку комуникација со компјутерски софтвер преку УСБ-интерфејс. АВТОМАТСКО ИСКЛУЧУВАЊЕ : термометарот може автоматски да се исклучи по 15 минути неактивност, а исто така можете да ја откажете оваа функција. 1. РАБОТА СО КОМПЈУТЕР : термометарот може да извезува и генерира графикони преку комуникација со компјутерски софтвер преку USB интерфејс2. ПРАГОТ МОЖЕ ДА се ПОСТАВИ : прагот на алармот може да се постави. Кога мерењето е повисоко или пониско од поставената вредност на прагот, ќе има навремен звук на алармот на звучникот и ќе трепка брзото светло на алармот.3. ЗАПИС ЗА ПОДАТОЦИ ВО РЕАЛНО ВРЕМЕ : овој термометар има функција на снимање преземање податоци и комуникација во реално време со компјутери, прикажување табели со податоци во реално време и графикони со податоци во реално време.4. ТОЧНО МЕРЕЊЕ : овој термометар има 4 мерење на каналот е во состојба да ви обезбеди најточно мерење на температурата.5. АВТОМАТСКО ИСКЛУЧУВАЊЕ : термометарот може автоматски да се исклучи по 15 минути неактивност, а исто така можете да ја откажете оваа функција.Спецификација : Тип На Ставка : Термометерматеријал За Термоспој Од Типот К : Абсколор : Канал За Мерење На Црвено : Опсег на Мерење на 4 канали : Тип К : -200● до +1372 € (-328w до + 2501w)Тип J : -200€ до +1372 ● (-328w до + 2501 € Резолуција : (- 99 ● до - 999.9 ℃) 0.1 ℃/℉ (- 100 ℃ До - 200€, поголема или еднаква на 1000€) 1 q /q Точност : +0,2%+0,7wigh Аларм : стандардна вредност 1300 € Аларм За Ниско Исклучување : стандардна вредност - 200 ® НАДОМЕСТ ЗА АДЈУВАНЕ : - 9 ® до +9 € опсег на грешка на сондата Складирање на податоци : 5000(Автоматско Складирање По Отворањето) : се складира само вредноста на температурата на каналот на термоспој (складирање на податоци за температурата на околината не е поддржан)усб компјутерска комуникација : да батерија : List батерија х 3 (Без Батерија)Список На Пакети : 1 Х К Тип Термоспој Термометар4 х к тип Термоспој Жица1 х кабел за податоци 1 х ПЛАТНЕНА Кеса 1 х прирачник.

Карактеристики на предлогот

Item Type:
K Type Thermocouple Thermometer
Material:
ABS
Color:
Red
Measurement Channel:
4 channel measurement
Measuring Range:
K Type:
-200℃ to +1372℃ (-328℉ to + 2501℉)
J Type:
-200℃ to +1372℃ (-328℉ to + 2501℉
Resolution:
(- 99 ℃ to - 999.9 ℃) 0.1 ℃/℉ (- 100 ℃ to - 200 ℃, greater than or equal to 1000 ℃) 1 ℃/℉
Accuracy:
+0.2%+0.7 ℃
High Alarm:
Default value 1300 ℃
Low Out Alarm:
Default value - 200 ℃
ADJ Compensation:
- 9 ℃ to +9 ℃ probe error range compensation
Data Storage:
5000
(Automatic Storage After Opening):
Only the thermocouple channel temperature value is stored (ambient temperature data storage is not supported)
USB Computer Communication:
Yes
Battery:
AA battery x 3 (without battery)
Package List:
1 x K Type Thermocouple Thermometer:
4 x K Type Thermocouple Wire:
1 x Data Cable :
1 x Cloth Bag :
1 x Manual:

Купувачи како што избираат