0 Стока

Стока(0)

0-Стока
Почит 0.00
Тотализиран 0.00
Monoprice - 115827 PLA PLA Plus+ Premium 3D Filament - црна - 0,5 килограми количка, дебелина од 1,75мм | Биоразградливо | Иста јачина како и стандардниот ABS | За сите печатачи компатибилни со PLA

Monoprice - 115827 PLA PLA Plus+ Premium 3D Filament - црна - 0,5 килограми количка, дебелина од 1,75мм | Биоразградливо | Иста

DEN 287.84
Достапно за нарачка

Залиха

PLA Plus+ е добар избор за материјал за печатење ако барате голема точност и висока резолуција. Оваа количка од 0,5 килограми има дебелина од 1,75мм ± 0,10мм, со варијација на заокружување од само 0,03 мм. Има номинален опсег на температура на обработка од 205 ~ 225 ° C (401 ~ 437 ° F). Дебелините и факторите на заоблување се ласерски измерени во фабриката за да се обезбеди точност во текот на целата должина на влакното. Негативите за употреба на PLA Plus+ е дека е ранлива на деградација од влага, сончева светлина и топлина. PLA Plus+ е добар избор за материјал за печатење ако барате голема точност и висока резолуција. Оваа количка од 0,5 килограми има дебелина од 1,75мм ± 0,10мм, со варијација на заокружување од само 0,03 мм. Има номинален опсег на температура на обработка од 205 ~ 225 ° C (401 ~ 437 ° F). Дебелините и факторите на заоблување се ласерски измерени во фабриката за да се обезбеди точност во текот на целата должина на влакното. Негативите за употреба на PLA Plus+ е дека е ранлива на деградација од влага, сончева светлина и топлина. Добијте извонредни резултати од 3Д печатење кога користите 1,75мм PLA Plus+ 3 D филамент за печатач од Monoprice! PLA Plus+ е добар избор за материјал за печатење ако барате голема точност и висока резолуција. Не бара загреана основа и има многу ниска стапка на намалување (0,3%). PLA Plus+ е посилен од обичниот PLA, поседува иста јачина како и нормалниот материјал за ABS. Оваа количка од 0,5 килограми има дебелина од 1,75мм ± 0,10мм, со варијација на заокружување од само 0,03 мм. Има номинален опсег на температура на обработка од 205 ~ 225 ° C (401 ~ 437 ° F). Дебелините и факторите на заоблување се ласерски измерени во фабриката за да се обезбеди точност во текот на целата должина на влакното. Негативите за употреба на PLA Plus+ е дека е ранлива на деградација од влага, сончева светлина и топлина. Покрај тоа, повеќе е склоно кон прегревање за време на обработката, што може да предизвика капе и опаѓање ако станува премногу жешко.

Карактеристики на предлогот

Купувачи како што избираат