0 Стока

Стока(0)

0-Стока
Почит 0.00
Тотализиран 0.00
Котобукија Мегами Уред: Сол Патот Тркач Ниска Видливост Пластичен Модел Комплет, Разнобојни

Котобукија Мегами Уред: Сол Патот Тркач Ниска Видливост Пластичен Модел Комплет, Разнобојни

DEN 0.67
Достапно за нарачка

Залиха

Оваа единица доаѓа во варијанта на боја Со Мала Видливост. 4 различни претходно насликани делови за лице. Прикажување во Вооружен Или Невооружен Режим. Вклучува Шлем, Зрак Меч, И Зрак Пиштол. Вклучува 10 рачни делови компатибилни со претходно објавената серија М. С. Г, Рамка Раце, Рамка Оружје Девојка. "Мегами Уред е серија комплети од пластични модели кои ви овозможуваат да соберете свој целосно позиционен модел и да ја опремите со оружје и оклоп. Мегами Уредите користат главно тело познато како" машиника " дизајнирана Од Масаки Апси, кои потоа се прилагодени од низа дизајнери на гости. Дизајнерите за Сол Роуд Тркач во оваа нова варијанта на боја СО МАЛА ВИДЛИВОСТ која доаѓа со ново дизајнирани налепници Се Кухаку Куробоши и Такајуки Јанасе! Вклучени се 3 различни претходно насликани делови за лице по карактер. Прикажување во Вооружен Или Невооружен Режим преку употреба на разменливи делови, можете дури и да комбинирате оклоп со СОЛ Хорнет за да се соберете Во Целосен Режим На Оклоп! Комплетот вклучува различни делови за оружје/оклоп, како што се шлем, Меч Со Зрак и Пиштол со Зрак, со цел да се рекреираат разни борбени сцени. Комплетот вклучува 5 типа пвц делови за раце (вкупно 10 раце). Рачните делови се компатибилни со претходно објавените серии На М. С. Г, Краци На Рамки, предмети од Серијата Девојки Со Рамки.".

Карактеристики на предлогот

Купувачи како што избираат