0 Стока

Стока(0)

0-Стока
Почит 0.00
Тотализиран 0.00
Проект Телеком | USB | 2 корисници | Откажување на монорална бучава | Обука за раздвојување на слушалки, кој го надгледува тренерскиот пакет | Компатибилен со тимовите ?

Проект Телеком | USB | 2 корисници | Откажување на монорална бучава | Обука за раздвојување на слушалки, кој го надгледува тренерскиот

DEN 0.33
Достапно за нарачка

Залиха

Совршено за 2 корисници го слушаат истиот повик во обука за слушалки во реално време, го надгледуваат тренингот. Социјалното растојание одобри должина на кабел од 2 метри, овозможувајќи безбедно работно опкружување додека обучуваат колеги и персонал. Компатибилен со тимовите на Microsoft Zoom Cisco Web Ex сите апликации Vo IP & Softhone. Слушајте или придружете се на повик додека тренинзите, слушалките на операторот се лесни, робустен, монорално дизајнирање на единечно уво со микрофон за откажување на бучава. Приклучок и репродукција се испорачуваат со целата потребна опрема 2 x Монаурална бучава за откажување на слушалките за обука за тренинг за тренинг адаптер USB-A врска кабел за поврзување. Кабел. Кабел. Project Telecom USB PC Laptop MAC 2 Users Monaural Noise Cancelling Headset Splitter Training Supervising Coaching Bundle Compatible with Microsoft Teams Zoom Cisco Webex Vo IP Softphone Applications Our USB headset training package contains everything you need to enable a supervisor to listen in, or join in, on calls додека обучува оператор. Овој пакет доаѓа со целата потребна опрема за поврзување на слушалките со USB-A врска на компјутерски лаптопи Mac Soft Phone. Карактеристики се идеални за 2 лица кои имаат потреба да го слушаат истиот повик во реално време совршени за околини за контактни центри, одобрени социјални далечина, овозможувајќи безбедно работно опкружување додека обучуваат колеги и персонал компатибилен со тимовите на Microsoft Zoom Cisco Web Ex сите апликации Vo IP & Soft Phone, обезбедени со 2 x Монаурални слушалки за откажување на бучава (дизајн на единечно уво) - Идеално за корисниците кои имаат потреба да се доделуваат со колегите социјално растојание одобрено од 2 метарски должина на кабелот прилагодлив шум за откажување на микрофонот Брзо исклучување на функцијата USB -A врска со лесен и робустен кабел за врска.

Карактеристики на предлогот

Купувачи како што избираат