0 Стока

Стока(0)

0-Стока
Почит 0.00
Тотализиран 0.00
LED кристално новогодишно дрво, божиќно позлатено железо дрво LED осветлена кристална елка Кристална маса украс ноќна светлина, предводена елка за елка, мало кристал?

LED кристално новогодишно дрво, божиќно позлатено железо дрво LED осветлена кристална елка Кристална маса украс ноќна светлина,

DEN 2.67
Достапно за нарачка

Залиха

【Функција за мала ноќна светлина】 : LED светилката за новогодишна елка исто така може да се користи како мала ноќна светлина за децата, така што топлата светлина може да ги придружува цела ноќ. Серијата и пријателите ќе го сакаат ова парче како дел од празничните украси. 【Издржлива】 Површината со рачно насликана со мазен сјај не е лесно да се избледи и е погодна за секојдневно чистење. Покрај тоа, структурата на пирамидата и кружната основа го прават постабилно и спречуваат да падне. Оваа ноќна светлина на новогодишната елка има приврзок со акрилен кристал, LED ламба за бакарна жица, галванизирана железна рамка и пластична основа, што го прави траен. 【Применливо】 : Кристалната елка ламба има сјајна површина и убави линии. Можете да го ставите на полица или маса, влез или која било просторија или каде било во домот или канцеларијата. Има прекинувач на дното на украсот на ламбата за новогодишна елка. Вклучете го прекинувачот, а потоа можете да го гледате како сјае светлина и да уживате во неа. 【Орнамент за дома и забава】 Обичните светла за новогодишни елки се со добра големина и стабилна декорација, погодна за поставување на масата, спалната соба, детската соба, кафето, студијата или дневната соба, итн. Не само што може да се користи за Божиќ и празнична декорација, туку Исто така, уникатен прилагодено подарок полн со loveубов кон татко, мајка, дедо, баба, сопруг, сопруга, lубовник, пар, деца, пријатели, момчиња, девојки, соученици, наставници и сл. Ова дрво од таблети е отпорно на носење и топлина за долго време на услугата. LED кристално новогодишно дрво, божиќно позлатено железо дрво LED осветлена кристална елка кристална маса украс ноќно светло, предводена елка за елка, мало кристално декоративно железо дрво за подарок : Тип на артикал : Материјал за ламби за новогодишни елки : Акрилик, Iron Category : Божиќна украс за давање на подароци : Свадба, роденден, една месечна прослава, комеморација на патувања, дипломирање, преместување, забава, пациент за посета на подароци што може да се даде на подароци : Помлад, lубовник, двојка, колега, старешина, дете, соученик, наставник за празник : Божиќ, кога припаѓа на подарок : Да , Индивидуална Батерии за подароци : Батерии LR44 X3 (испорачани без батерија) Големина на производот : 19x9cm/7.5x3.5inpackage Список : 1 x Светилка за новогодишно дрво.

Карактеристики на предлогот

Item Type:
Christmas tree lamp 
Material:
Acrylic, iron
Category:
Christmas ornament
Applicable Gift Giving Scenes:
Wedding, birthday, one month old celebration, travel commemoration, graduation, relocation, party, patient visiting
Applicable Gift Giving Relationships:
Junior, lover, couple, colleague, friend, elder, child, classmate, teacher
Applicable Holiday:
Christmas
Whether Belong to a Gift:
Yes, individual gift
Battery:
LR44 x3 button batteries(Shipped without battery)
Product Size:
19x9cm/7.5x3.5in
Package List:
1 x Christmas Tree Lamp 

Купувачи како што избираат