0 Стока

Стока(0)

0-Стока
Почит 0.00
Тотализиран 0.00
Yuanflq Ashtray for Weed Ashtray со капакот Четири жлебови преносни калај за миење садови позлатени тенки челични плочи задебелување на материјал погодно за десктоп складирање ?

Yuanflq Ashtray for Weed Ashtray со капакот Четири жлебови преносни калај за миење садови позлатени тенки челични плочи задебелување

DEN 404.64
Достапно за нарачка

Залиха

1. [Ештрај со голем капацитет] Пеперката може да задржи голема количина пепел без да влијае на неговата преносливост. Тоа е задолжително за семејства, барови, кафулиња, хотели, забави и секоја пригода. 2. [Издржлив/безбеден] пепелник изработен од челик SPTE/позлатен лим. Направени, цврсти, отпорни на 'рѓа, издржливи, не-флејбилни и можат да ве заштитат од скриени опасности. 3. [Исклучителна структура] Подвижниот капак обезбедува добро решение за летање пепел и црн чад, што може да ја одржи вашата просторија чиста и да ја намали штетата на чадот од втора рака. 4. [Подготвен за корисниците] Можете лесно да ја исчистите мазната површина на пепелта со влажна крпа. Доколку е потребно, пепелта може да се отстрани и за темелно чистење. И, кога ќе го притиснете предното копче, фиксниот капак ќе се појави и ќе биде подготвен за употреба. Добредојдовте во нашата продавница „Јуанфлк“ : Имаме богато искуство во стоки за домаќинства и има многу видови на пепелници во продавницата, кои се практични и ефтини. Изберете пепел што сакате да го однесете дома. Производство Опис Ексквизит Аштрај Ештрај/Ештрај е направен од избрано електропланирање. Има одлична отпорност на пожар, отпорност на корозија и отпорност на влијание. Тој е многу издржлив и може да се користи долго време. Тоа е интимен партнер на кој било пушач. Обезбедете стилска декорација за вашата работна површина. Хуманизирана пепел во дизајн на автомобили; Нашата пепел е само-возбудлива и е безбеден начин да се справиме со цигарите кога патувате-има карактеристики на отпорност на корозија, нетоксичност, голема сила и добра еластичност.-Аштрај може да се премести и исчисти темелно. со соодветна големина, може да држи пепел и е лесен за транспорт. 1 * Услуга за продажба на Ashtray After : Посветена да се обезбеди задоволство на секој клиент, доколку имате какви било прашања во врска со производот, ве молиме слободно контактирајте со нас, ние ќе одговорите во рок од 24 часа.

Карактеристики на предлогот

9 * 11.7cm:
-Color:
black, blue, red
The package includes:
1 * Ashtray:
After-sales service:
Committed to ensuring the satisfaction of every customer, if you have any questions about the product, please feel free to contact us, we will reply within 24 hours. :

Купувачи како што избираат