0 Стока

Стока(0)

0-Стока
Почит 0.00
Тотализиран 0.00
ИФКДД Затворање На Патент Кутија За Накит За Складирање На Прстен Мини Обетки Организаторите Прикажуваат Домашен Подарок Стп Кожа Пренослив Патнички Мулти Оддел

ИФКДД Затворање На Патент Кутија За Накит За Складирање На Прстен Мини Обетки Организаторите Прикажуваат Домашен Подарок Стп

DEN 1.67
Достапно за нарачка

Залиха

Кутијата за накит е изработена од стп кожен материјал, кој е издржлив, мек и долг за употреба. Овој тип на кутија за накит се состои од неколку делови и многу слотови кои можат да складираат различен накит, како ѓердан, нараквица,прстени, обетки итн. Мека внатре добро ќе го заштити вашиот накит и нема да ги оштети. Дизајнот на патент е одличен за складирање и нема лесно да испадне накитот. Лесен за носење и ви е погодно да носите со себе кога патувате. Тоа е прекрасна кутија за накит за вас. Кутијата за накит е изработена од стп кожен материјал, кој е издржлив, мек и долг за употреба. Овој тип на кутија за накит се состои од неколку делови и многу слотови кои можат да складираат различен накит, како ѓердан, нараквица,прстени, обетки итн. Мека внатре добро ќе го заштити вашиот накит и нема да ги оштети. Дизајнот на патент е одличен за складирање и нема лесно да испадне накитот. Лесен за носење и ви е погодно да носите со себе кога патувате. Тоа е прекрасна кутија за накит за вас. Спецификација : Материјал : стп кожа боја : црна, црвена, златна големина : Околу 11x9, 4x5, 5cm (Lx Wx H)Пакет Вклучени : 1pc x накит кутија : 1.Можеби има малку дамка поради рачно изработениот процес; а металната брава може да изгледа како ' рѓа поради ретро ефектите на правење.2.Лесното снимање и различните дисплеи може да предизвикаат бојата на предметот на сликата малку поинаква од вистинската работа. 3.Дозволената грешка при мерењето е +/- 1-3см.Споредете ги големините на деталите со вашите, дозволете грешка од 1-3 см, поради рачно мерење.

Карактеристики на предлогот

Material:
PU leather
Color:
black, red, gold
Size:
about 11x9.4x5.5cm (LxWxH)
Package Included:
1pc x jewelry box:
Note:
1.There maybe a little blemish due to the handmade process; And the metal lock may look like rust because of the retro making effects.:
2.Light shooting and different displays may cause the color of the item in the picture a little different from the real thing. :
3.The measurement allowed error is +/- 1-3cm.:
Compare the detail sizes with yours, please allow 1-3cm error, due to manual measurement. :

Купувачи како што избираат