0 Стока

Стока(0)

0-Стока
Почит 0.00
Тотализиран 0.00
Ресни Клипови За Нокти За Коса Златен Клип За Канџи За Жени Пеперутка Со Дизајн На Бел Бисер Клипови За Коса Додатоци За Коса Силно Држење Клипови За Вилица За Коса ?

Ресни Клипови За Нокти За Коса Златен Клип За Канџи За Жени Пеперутка Со Дизајн На Бел Бисер Клипови За Коса Додатоци За Коса

DEN 127.84
Достапно за нарачка

Залиха

●Ресни Клипови за Нокти за Коса q : 1 парчиња Златни ресни Клипови За Нокти За Коса со клип за коса за дизајн на пеперутка за жени и девојки. ●Големина € : 4.33*2.36 инчи ,Ако сте заинтересирани за мода иesетика,Нашите метални клипови за коса од пеперутка се дизајнирани ВО 3д форма што изгледа извонредно и живописно, додавајќи дополнителен допир на елеганција и деликатес на вашата фризура. Совршен за свадби, банкети и секоја пригода каде што сакате да изгледате шармантно и привлечно. €Премиум Материјал Q : овие клипови за коса од пеперутка се состојат од квалитетен легиран материјал, издржлив и не е лесен за кршење, со извонреден изглед и привлечни бои, тие можат да се нанесуваат постојано, удобни и убави за носење, без да ја влечете косата или да го гребете скалпот. Цврст и Сигурен : нашите вредности функционалност и квалитет. Тие можат да носат штипки за коса за секојдневна употреба или специјални прилики и да ги ценат живописните бои и стилските дизајни.Нашите големи клипови за канџи за коса се одлични за долга коса, густа коса, права коса, кадрава или брановидна коса. ●Подарок За денот на мајката+ : Модерните метални штипки за коса се идеален избор за подароци за вашите пријатели и семејство. Подарете му на вашиот љубовник, семејства и пријатели сладок подарок на роденденска забава, годишнина, Денот на Мајката, Денот на Благодарноста, Божиќ, Денот на Вљубените, Нова година. ●Ресни Клипови за Нокти за Коса q : 1 парчиња Златни ресни Клипови За Нокти За Коса со клип за коса за дизајн на пеперутка за жени и девојки. ●Големина € : 4.33*2.36 инчи ,Ако сте заинтересирани за мода иesетика,Нашите метални клипови за коса од пеперутка се дизајнирани ВО 3д форма што изгледа извонредно и живописно, додавајќи дополнителен допир на елеганција и деликатес на вашата фризура. Совршен за свадби, банкети и секоја пригода каде што сакате да изгледате шармантно и привлечно. €Премиум Материјал Q : овие клипови за коса од пеперутка се состојат од квалитетен легиран материјал, издржлив и не е лесен за кршење, со извонреден изглед и привлечни бои, тие можат да се нанесуваат постојано, удобни и убави за носење, без да ја влечете косата или да го гребете скалпот. Цврст и Сигурен : нашите вредности функционалност и квалитет. Тие можат да носат штипки за коса за секојдневна употреба или специјални прилики и да ги ценат живописните бои и стилските дизајни.Нашите големи клипови за канџи за коса се одлични за долга коса, густа коса, права коса, кадрава или брановидна коса. ●Подарок За денот на мајката+ : Модерните метални штипки за коса се идеален избор за подароци за вашите пријатели и семејство. Подарете му на вашиот љубовник, семејства и пријатели сладок подарок на роденденска забава, годишнина, Денот на Мајката, Денот на Благодарноста, Божиќ, Денот на Вљубените, Нова година.

Карактеристики на предлогот

Купувачи како што избираат