0 Стока

Стока(0)

0-Стока
Почит 0.00
Тотализиран 0.00
Филтер за нафта со 2-пакети Aokus и комплет за прстен за о-прстен за Sea DOO GTI GTS SE GTR GTX SC RXP RXT RXPX RXTX HP 4-TEC моторниот мотор со личен воден брод со вода заменува 420956741 420956740

Филтер за нафта со 2-пакети Aokus и комплет за прстен за о-прстен за Sea DOO GTI GTS SE GTR GTX SC RXP RXT RXPX RXTX HP 4-TEC

DEN 2.00
Достапно за нарачка

Залиха

Fits 2002-2017 130 HP NA, 155 HP NA, 185 HP SC, 215 HP SC-IC, 255 HP SC-IC, сите 260, Wake и сите други 4-TEC мотори. Fits GTI 130 SE, GTI 155, GTS 130, GTX 155, GTX 215, RXT 260 ,. Заменува OE# 420956741 420956740. Пакетот вклучува : 2) филтер за нафта 420956741/420956740,2) O-RING 420850500,2) O-Ring 420950860,2) O-Ring 420230920. Филтрите за последователно ги исполнуваат стандардите за квалитет на ОЕ. Fits 2002-2017 130 HP NA, 155 HP NA, 185 HP SC, 215 HP SC-IC, 255 HP SC-IC, сите 260, Wake и сите други 4-TEC мотори. Fits GTI 130 SE, GTI 155, GTS 130, GTX 155, GTX 215, RXT 260 ,. Заменува OE# 420956741 420956740. Пакетот вклучува : 2) филтер за нафта 420956741/420956740,2) O-RING 420850500,2) O-Ring 420950860,2) O-Ring 420230920. Филтрите за последователно ги исполнуваат стандардите за квалитет на ОЕ. Replaces OE# 420956741 420956740 Fitment : Fits Personal Watercraft Model Year Fits for GTI 4-Tec2002 2003 2004 2005 2006 2007 2008 2009 2010 2011 2012 GTI SE 4-Tec2002 2003 2004 2005 2006 2007 2008 2009 2010 2011 2012 GTR 4-Tec2002 2003 2004 2005 2006 2007 2008 2009 2010 2012 2012 GTS SE 4-TEC2002 2003 2004 2005 2006 2007 2007 2008 2009 2012 2012 2012 2012 2012 2011 2012 GTX 4-Tec2002 2003 2004 2005 2006 2007 2008 2009 2012 2012 2012 GTX е 4-TEC2002 2003 2003 2004 2004 2004 2004 2005 2006 2007 2007 2007 2009 2010 2011 година 2012 GTX LTD 4-Tec2002 2003 2004 2005 2006 2007 2008 2009 2010 2011 2012 GTX SC 4-Tec2002 2003 2004 2005 2006 2007 2008 2009 2010 2011 2012 GTX WAKE 4-Tec2002 2003 2004 2005 2006 2007 2008 2009 2010 2011 2012 RXP / RXP- X 4-Tec2002 2003 2004 2005 2006 2007 2008 2009 2010 2011 2012 RXT / RXT-X / RXT-IS 4-Tec2002 2003 2004 2005 2006 2007 2008 2009 2010 2011 2012 WAKE PRO 4-Tec2002 2003 2004 2005 2006 2007 2008 2009 2010 2011 2012 Fits Jet Boat Model Year Speedster 4-Tec (All non Mercury Versions)2002 2003 2004 2005 2006 2007 2008 2009 2010 2011 2012 Challenger 4-Tec (All non Mercury Versions)2002 2003 2004 2005 2006 2007 2008 2009 2010 2011 2012 Utopia 4 -TEC (Сите верзии на не-жива) 2002 2003 2004 2005 2006 2007 2008 2009 2010 2012 2012 2012 Islandia 4-TEC (Сите верзии на не-жива) 2002 2003 2004 2005 2006 2007 2008 2009 2010 2012 2012 Sportster 4-Tec (Сите верзии на не-жива) Пакетот вклучува : 2) филтер за нафта 420956741/420956740,2) О-ринг 420850500,2) О-прстен 420950860,2) О-РИНГ 420230920.

Карактеристики на предлогот

Купувачи како што избираат