0 Стока

Стока(0)

0-Стока
Почит 0.00
Тотализиран 0.00
Замена на филтерот за убијци за Hydac/Hycon 0990D005BH3HC

Замена на филтерот за убијци за Hydac/Hycon 0990D005BH3HC

DEN 2.00
Достапно за нарачка

Залиха

Гордо произведен во САД. Медиуми : Микро стакло. Строга контрола на квалитетот за супериорен производ. Произведени со највисок квалитет на материјали што се достапни на пазарот. Филтерски вкрстени референци P/N Hydac/Hycon 0990 D005 BH3 HC. Гордо произведен во САД. Медиуми : Микро стакло. Строга контрола на квалитетот за супериорен производ. Произведени со највисок квалитет на материјали што се достапни на пазарот. Филтерски вкрстени референци P/N Hydac/Hycon 0990 D005 BH3 HC. Замена на филтерот за убијци за Hydac/Hycon 0990 D005 BH3 HC. Производите за филтрирање на убијци се произведуваат со највисок квалитет на материјали и техники на пазарот денес. Сите елементи на филтрацијата ги исполнуваат или ги надминуваат сите спецификации на производството на оригинална опрема. Производите за филтрирање на убијци се подложени на строга програма за тестирање и се придржуваат кон повеќе ISO стандарди за филтрација. Сите предмети означени со замена или еквивалент не се поврзани со оригиналното производство. Броевите на дел се за повикување само на вкрстениот дел. Референцата им се прави на овие компании само за да се идентификува компатибилноста на производите Killer Filter, Inc. со OEM производот; OEM не ги спонзорираше или ги одобри нашите филтри или производи и убиец Filter, Inc. не тврди дека прави производи за OEM или снабдување на оригинални OEM производи во повеќето случаи.

Карактеристики на предлогот

Купувачи како што избираат