0 Стока

Стока(0)

0-Стока
Почит 0.00
Тотализиран 0.00
3 -ри генерал на бранови, налепница на Earprotect за AirPods 3 -та генерација, блокатор на штети за AirPods, намалување на 5G штит, се вклопува во случај, тестирана во лабораторијат?

3 -ри генерал на бранови, налепница на Earprotect за AirPods 3 -та генерација, блокатор на штети за AirPods, намалување на 5G

DEN 399.84
Достапно за нарачка

Залиха

Earprotect : Вклучува две налепници на Whiteblock Bablock Earprotect кои целосно се држат до пупките на ушите; Дизајнирано да се вклопат и да се мешаат со вашите Air Pods совршено без да се загрозат перформансите; Забелешка : Овие налепници на Earprotect се компатибилни со Air Pods 3 -та генерација или Air Pod Pro 2 (ушите не се вклучени). Зошто да користите бранови на бран : Кога ја користите вашата електроника, тие може да испуштаат ниско ниво на фреквенции кои секогаш се на дофат; Студиите покажаа дека долгата изложеност може да предизвика голем број здравствени ризици/проблеми како што се главоболки и мигрена. Придобивки за налепници на бранови : Нашите налепници се дизајнирани да помогнат во овие бранови и изложеност за да обезбедат поддршка од овие потенцијално штетни несакани ефекти. Апликацијата за бран на апликација е резултат на безброј часови на дизајн и развој.

Карактеристики на предлогот

Купувачи како што избираат