0 Стока

Стока(0)

0-Стока
Почит 0.00
Тотализиран 0.00
КЕЧАИ За Iphone 13 Pro Max Случај СО 2x Заштитник на Екранот+ 2x Заштитник на Објективот на Камерата, Тежок Пад/Шок/Отпорен На Прашина Солиден Капак За Браник За Заштита На Це?

КЕЧАИ За Iphone 13 Pro Max Случај СО 2x Заштитник на Екранот+ 2x Заштитник на Објективот на Камерата, Тежок Пад/Шок/Отпорен

DEN 3.33
Достапно за нарачка

Залиха

Компатибилен Со Apple i Phone 13 Pro Max [6.7 инчи]. [ШТО ЌЕ ДОБИЕТЕ] - 1x Телефонски Случај за i Phone 13 Pro max, 2x HD заштитник на екранот, 2x HD Заштитник На Објективот На Фотоапаратот; ќе добиете гаранција од 180 дена и доживотна пријателска услуга. Ако Не сте целосно задоволни Со вашиот apple i Phone 13 Pro max случај, едноставно контактирајте не прво преку порака и со задоволство го решаваме секое прашање што може да го имате. Задоволството на клиентите е наш приоритет #1. [ПОВЕЌЕСЛОЈНА ОДБРАНА Запирање лизга и капки пред да се случи. Има супер отпечатоци против прсти, дизајн против гребење / анти-масло и нелизгачки зафат, овој материјал е издржлив и цврст, во меѓувреме лесен за чистење со бришење. [КОМПАТИБИЛНИ МОДЕЛИ] - нашиот случај за заштита од тешки капки е совршено компатибилен со iphone 13 pro max случај. (Ве молиме запомнете : не е погоден за други модели на телефони). Ако сте купиле погрешен модел, ве молиме контактирајте не веднаш. ВКЛУЧЕНИ : Две слободен HD Екран Заштитник И две слободен HD Камера Заштитник На Објективот!!!. 1 x i Phone 13 Pro Max Шок-Доказ Случај. 1 x i Phone 13 Pro Max Шок-Доказ Случај.

Карактеристики на предлогот

Купувачи како што избираат