0 Стока

Стока(0)

0-Стока
Почит 0.00
Тотализиран 0.00
FRLMOOES за shockproof Iphone 13 Pro Случај, Вграден Во 360°Магнетни Автомобил Kickstand Прстен&засилувач;Капакот На Камерата, Воена Одделение Капка Трајни Солиден Телефон Заштита Маж?

FRLMOOES за shockproof Iphone 13 Pro Случај, Вграден Во 360°Магнетни Автомобил Kickstand Прстен&засилувач;Капакот На Камерата,

DEN 2.67
Достапно за нарачка

Залиха

●КОМПАТИБИЛНИ МОДЕЛИ€Воено Одделение Заштитен Телефонски Капак Со Тешка Должност Дизајниран за iphone 13 Pro 6,1 инчи Објавен Во 2021 година, Не Е Компатибилен со Други Модели. ● Со 2 ЗАШТИТНИЦИ на ЕКРАНОТ, изработени ОД калено стакло СО цврстина ОД 9 ЧАСА, одржувајте ја оригиналната чувствителност додека спречувате случајно паѓање На Екранот На Земјата, отпорен на гребење и гребење, направете го вашиот телефон поубав и користете подолго. ●360 ЦЕЛОСНА ЗАШТИТА НА ОКЛОПОТ на ТЕЛОТО ● Iphone 13 Pro Заштитна Футрола изработена од тврд заден капак на КОМПЈУТЕР, мека рамка TPU и капак на лизгачката камера ќе обезбедат заштита отпорна на удари, заштита од гребење и заштита од паѓање. ●КОМПАТИБИЛЕН СО МАГНЕТНИ ДРЖАЧИ за АВТОМОБИЛИ ● Iphone 13 Pro Случај со прстенест држач магнетниот капак е компатибилен со магнетни држачи за автомобили, а металната лепенка на задната страна може да се закачи на магнетните држачи за автомобили за да го подобри вашето возачко искуство. Магнетни автомобил монтирање не се вклучени. €КАПАК на ОБЈЕКТИВОТ на ЛИЗГАЧКАТА КАМЕРА ● Нежен слајд на камерата со подигната рамка за да го заштитите вашиот i Phone 13 Pro 5g телефонски објектив од оштетување, двете страни може да бидат малку заклучени и нема да се лизгаат случајно, слајдот ја штити камерата од гребнатини и ја штити вашата приватност.

Карактеристики на предлогот

Купувачи како што избираат