0 Стока

Стока(0)

0-Стока
Почит 0.00
Тотализиран 0.00
Битс за вежбање на Зеродис, удобно убаво за дома

Битс за вежбање на Зеродис, удобно убаво за дома

DEN 371.20
Достапно за нарачка

Залиха

Повисоката брзина на машината за дупчење, толку подобар ефект на битови за дупчење. Брзината на машината за дупчење треба да се достигне 20000 вртежи во минута кога ги користите нашите битови за вежбање за дупчење дупки. Ве молиме користете ладна вода за време на работата на дупчењето. Направено од дијамант во прав, висококвалитетен, прецизен и издржлив за употреба. Идеја за дупки за дупчење на накит, керамика, жад, агат, стакло, килибар и полупроводнички материјали итн. Брзината на машината за дупчење треба да се достигне 20000 вртежи во минута кога ги користите нашите битови за вежбање за дупчење на дупките3. Повисоката брзина на машината за дупчење, толку подобар ефект на дупчење битови4. Ве молиме користете ладна вода за време на операцијата за дупчење за дупчење 5. Идеја за дупки за дупчење на накит, керамика, жад, агат, стакло, килибар и полупроводнички материјали итн. Спецификација : Описи : Нашите лапидарски битови за вежба се направени од дијамант во прав, прецизни и цврсти. Совршено е за дупчење дупки на накит, керамика, жад, агат, стакло и килибар итн. Со употреба на голема брзина на машина за дупчење за да се дупчи волја до добар ефект на дупчење. Ве молиме користете ладна вода за вежбање. Нашите битови за вежба се многу остри и можете да ги користите многу пати. Тоа е добра алатка за дупчење за да изберете. Идеја за дупки за дупчење на накит, керамика, жад, агат, стакло, килибар и полупроводнички материјали и др. Повисока брзина на машината за дупчење, подобар ефект на битови за дупчење. Брзината на машината за дупчење треба да се достигне 20000 вртежи во минута кога ги користите нашите битови за вежбање за дупчење дупки. Ако го користите бит за вежбање многу пати, нема да биде многу остра од првиот пат со употреба. Може да го намалите малку врвот на него со клевета, повторно ќе стане остар. Ве молиме kindубезно обрнете внимание : -Користете ладна вода за време на Операција на дупчење за дупчење -Користете голема брзина (до 20000 вртежи во минута) за дупчење дупки со нашите битови за вежбање. -Беј стабилна, не се очекуваат : СОСТОЈБА : 100% сосема нов и квалитетен материјал : Дијамант во прав Боја : Сребрена должина : Прибл. Дијаметар на 36мм на Шанк : 0,6мм дијаметар на главата : 1мм тежина : приближно. 4 G Количина : 20pcspackage Вклучен : 20 x лапидарски битки за вежбање Белешка : 1. Ве молиме, дозволете некои грешки поради рачно мерење 2. Мониторите не се.

Карактеристики на предлогот

Descriptions:
Our lapidary drill bits are made from diamond powder, precise and sturdy. It is perfect for drilling holes on the jewelry, ceramic, jade, agate, glass and amber etc. Using high-speed of drilling machine to drill will to a good drilling effect. Please use cold water to drill. Our drill bits are very sharp and you could use them for many times. It is a good drilling tool for you to choose from.:
Features:
Made from diamond powder, high-quality, precise and durable to use. :
Idea for drill holes on the jewelry, ceramic, jade, agate, glass, amber and semiconductor materials etc. :
The higher speed of drilling machine, the better effect of drilling bits. :
The speed of drilling machine need to be reached 20000 RPM when you use our drill bits to drill holes. :
If you use the drill bit for many times, it will not be very sharp than the first time using.You could cut a little the top of it with plier, it will become sharp again.:
Please Kindly Pay Attention:
-Use cold water during the drilling hole operation :
-Use high-speed(Up 20000 RPM) to drill holes with our drill bits. :
-Be stable, don't shake:
Specifications:
Condition:
100% Brand New and High Quality
Material:
Diamond Powder
Color:
Silver
Length:
Approx. 36mm
Diameter of Shank:
0.6mm
Diameter of Head:
1mm
Weight:
Approx. 4g
Quantity:
20PCS
Package Included:
20 x Lapidary Drill Bits:
Please Note:
1. Please allow some errors due to manual measurement :
2. Monitors are not :

Купувачи како што избираат