0 Стока

Стока(0)

0-Стока
Почит 0.00
Тотализиран 0.00
DOITOOL 3 Поставува Електрични Глави Стари Четки За Заби Заби Автоматска Четка Деца Деца Цртан Филм Белење Четка За Заби Животински Вибрации Домаќинство За Соодветни ?

DOITOOL 3 Поставува Електрични Глави Стари Четки За Заби Заби Автоматска Четка Деца Деца Цртан Филм Белење Четка За Заби Животински

DEN 584.00
Достапно за нарачка

Залиха

Електрична Четка За Заби За Мали деца : тие можат да одат длабоко во слепата област на усната шуплина и да го исчистат внатрешниот ѕид на усната шуплина. Електрична Четка За Деца : со Вибрации, забен камен и може поефикасно да се отстрани. Електричен Чистач За Заби : со овие прекрасни електрични четки за заби, вашите деца ќе се заљубат во четкање заби. Четка за заби За доенчиња : Лесна за употреба дома и патување, продолжете да ги миете забите секој ден. Автоматска Четка За Заби : Изработена од материјал ЗА СТОМАЧНИ МУСКУЛИ, издржлива за употреба. Список на пакети 9 х Електрични Четки за Заби (со глава на четка за заби) 9 х Батерии 9 х Глави На Четки За Заби Карактеристики-Материјал : абс усб четка за заби. - Тие користат технологија за акустични вибрации за да ви помогнат поефикасно и темелно да ги исчистите забите електрична четка за деца. - Големина : Околу 18,50Х2, 30Х2, 30см/ 7, 27Х0, 90Х0, 90во автоматска четка за заби. - Мини преносливите четки за заби се стилски и лесни за носење, лесни, јасни и здрави во дизајнот четка за заби на батеријата. - Украсени со цртани модели, овие електрични четки за заби се прекрасни и привлечни за детска Четка за Заби За Бебиња. - Боја : Избрано четкање на забите во боја за деца. - Со Вибрации, забен камен и може поефикасно да се отстранат Алатката За грижа За Забите. - Ефикасно исчистете го лошиот здив и избелете Ги Забите Деца Резерви.Информации за стоки Електричен чистач За заби тие користат технологија за акустични вибрации за да ви помогнат да ги исчистите забите поефикасно и темелно.Авто четка За Заби Споделете Со вашите пријатели и деца бидејќи тие се практични електрични четки за заби.детска четка За заби ова Е збир на електрични четки за заби за деца, кои се направени од материјали, издржливи и можат да бидат долго време.

Карактеристики на предлогот

Купувачи како што избираат