0 Стока

Стока(0)

0-Стока
Почит 0.00
Тотализиран 0.00
GOWE VGA - SDI конвертор HD квалитет трансформира VGA 1024x768x60hz сигнали ДО HD-SDI

GOWE VGA - SDI конвертор HD квалитет трансформира VGA 1024x768x60hz сигнали ДО HD-SDI

DEN 460.80
Достапно за нарачка

Залиха

1.VGA конвертор НА SDI, VGA 2 SDI конвертор./ 2.РГБХВ ДО ИПП./ VGA НА HD-SDI : /. Тоа е конвертор со високи перформанси кој/ трансформира VGA 1024x768x60hz сигнали до HD-SDI / за емитување и професионална употреба./ Не се врши скалирање со хин единицата, така што / влезните вертикални стапки мора да бидат точни, според клучните карактеристики како што следува./ MSP 210 е контролиран од msp софтвер./. Клучни карактеристики : / 1) Сериски Дигитален Видео Излез до 1.485 Gbits/сек./ 2) Аудио Влез : 1x стандард 1 / 4 инчен приклучок аудио-48 Kbps 24bit професионален избалансиран аналоген аудио./ 2) ВГА влез : 1024х768х60хз./ 3) Поддржани резолуции За Излез НА ИПП (БНК ) : / СМПТЕ : 576и50;480и60;720п50;720п60;1080и50;1080и60; / 4) аудио Излез : 1х стандард 1 / 4 инчен џек аудио-48кбпс 24бит професионално избалансирано аналогно аудио./ 5) Рс-422 Интерфејс./. 1.VGA конвертор НА SDI, VGA 2 SDI конвертор./ 2.РГБХВ ДО ИПП./ VGA НА HD-SDI : /. Тоа е конвертор со високи перформанси кој/ трансформира VGA 1024x768x60hz сигнали до HD-SDI / за емитување и професионална употреба./ Не се врши скалирање со хин единицата, така што / влезните вертикални стапки мора да бидат точни, според клучните карактеристики како што следува./ MSP 210 е контролиран од msp софтвер./. Клучни карактеристики : / 1) Сериски Дигитален Видео Излез до 1.485 Gbits/сек./ 2) Аудио Влез : 1x стандард 1 / 4 инчен приклучок аудио-48 Kbps 24bit професионален избалансиран аналоген аудио./ 2) ВГА влез : 1024х768х60хз./ 3) Поддржани резолуции За Излез НА ИПП (БНК ) : / СМПТЕ : 576и50;480и60;720п50;720п60;1080и50;1080и60; / 4) аудио Излез : 1х стандард 1 / 4 инчен џек аудио-48кбпс 24бит професионално избалансирано аналогно аудио./ 5) Рс-422 Интерфејс./. GOWE VGA - SDI конвертор HD квалитет трансформира VGA 1024x768x60hz сигнали ДО HD-SDI.

Карактеристики на предлогот

Купувачи како што избираат