0 Стока

Стока(0)

0-Стока
Почит 0.00
Тотализиран 0.00
Кеси за складирање Храна за повеќекратна употреба, 6 Пакети Кеси За Замрзнување За Еднократна Употреба Без БПА, Сендвич Кеси За Еднократна Употреба Отпорни На Исте?

Кеси за складирање Храна за повеќекратна употреба, 6 Пакети Кеси За Замрзнување За Еднократна Употреба Без БПА, Сендвич Кеси

DEN 0.33
Достапно за нарачка

Залиха

Кеси За Галон за повеќекратна употреба за месо, оброк, зеленчук, замрзната храна. Сендвич Кеси за повеќекратна употреба за житни култури, овошје, колачиња. Кеси За Ужина за Повеќекратна употреба за бонбони, десерти, закуски за деца. ●МАТЕРИЈАЛ за ОДДЕЛЕНИЕ ЗА ХРАНА ● овие кеси за складирање за повеќекратна употреба се направени од материјал ПЕВА за храна, тотално безбеден за складирање на сите видови храна, без пвц, без хлорид, без олово и БЕЗ БПА. Здраво и безбедно за семејството и земјата, за да можете безбедно и безгрижно да ја чувате храната и личните работи. Лесно се оддалечува и го одржува вашиот живот организиран. ●БЕЗБЕДНИ ЗА ЗАМРЗНУВАЊЕ И ЛЕСНИ за ЧИСТЕЊЕ q кеси за замрзнување За Повеќекратна Употреба може да спречат изгореници во замрзнувачот додека ја одржуваат храната свежа и вкусна, совршена за замрзнување месо, риба, ракчиња и зеленчук. Препорачуваме миење раце и ставање на кесата на врвот на чаша или кригла да се исуши, лесен за пристап во секое време. ●НАДГРАДБА НА ЗАПТИВКАТА И ОТПОРНОСТ на ИСТЕКУВАЊЕ ● кеси за замрзнување За Повеќекратна Употреба со надградена технологија за затворање со двојно заклучување, обезбедува максимална свежина и продолжено време за складирање храна преку херметичко запечатување, така што повеќе не грижете се дали вашата храна истекува и се истура! Нови пошироки страни и нелизгачки дизајн на патент, дури и децата и постарите лица лесно можат да се отвораат и затвораат. ●ИЗДРЖЛИВ И ЕКОЛОШКИ quash за складирање храна за повеќекратна употреба запира повеќе од 500 пати отпад при користење пластични кеси за еднократна употреба, што не само што ќе ви заштеди пари, туку и ќе ја спаси планетата. Комплетот вклучува 2 галонски кеси за повеќекратна употреба (10,2 "x7, 8"), 2 сендвич кеси за повеќекратна употреба (8,5"x7") и 2 кеси за ужина за повеќекратна употреба (8,5"x4, 7"). Совршен за маринирање месо, Предмети за патување и домашна организација. ●ПОВЕЌЕКРАТНА УПОТРЕБА И 100% ЗАДОВОЛСТВО ● 2 сендвич кеси за повеќекратна употреба се совршени контејнери за сендвичи, ручеци, канцелариски материјал, тоалети за патување, 2 вреќи за замрзнување отпорни на истекување се одлични за маринирање месо, замрзната храна, 2 кеси за ужина за повеќекратна употреба се совршени за чување закуски и семејна организација. Ако не сте 100% задоволни со вашите торби за повеќекратна употреба, слободно контактирајте не за решенија. Избегнувајте чување топла храна. Не микробранова машина за миење садови пријателски. Осигурајте се да ја затегнете заптивката за затворање. Рачно миење и сушење на воздухот подолго време.

Карактеристики на предлогот

Купувачи како што избираат