0 Стока

Стока(0)

0-Стока
Почит 0.00
Тотализиран 0.00
Devprayag чист ориз со трици со трици од ладно притиснато 1250мл

Devprayag чист ориз со трици со трици од ладно притиснато 1250мл

DEN 3.00
Достапно за нарачка

Залиха

Сите производи што го носат брендот Devprayag претставуваат сливот на чистота и квалитет за да ги испорачаат неизбришаните природни производи што ги заслужувате. Количина - 1250мл (42 мл) Тип на контејнер - високо квалитетно шише со алуминиум. Метод на екстракција : ладно притиснато ботаничко име -ориза сатива, чиста, природна, неразредена, масло од носач на терапевтско одделение, без алкохол, без растворувач, веган, без суровост. Арома : Масла за носачи не се ароматични масла. Повеќето природни масла за носачи имаат слабо или никаква арома. Ние не додаваме синтетичка арома за да ги направиме нашите масла привлечни, за разлика од многу други брендови. Масло од чист ориз од трици се користи за терапевтски цели и има многу слаба или никаква арома. Десетици илјади наши клиенти ги доживеале своите терапевтски придобивки. Како да се користи : Маслата со ладно притиснато или носачот може да се нанесат директно на кожата. Добиено е од извори на растенија. Користете го сам или со други масла за да ја негувате кожата. Може да се користи и за да се разредат есенцијалните масла за да се носат во кожата. ВНИМАНИЕ : Овој производ нема капа за безбедност на децата. Чувајте подалеку од децата. Сите производи што го носат брендот Devprayag претставуваат сливот на чистота и квалитет за да ги испорачаат неизбришаните природни производи што ги заслужувате. Количина - 1250мл (42 мл) Тип на контејнер - високо квалитетно шише со алуминиум. Метод на екстракција : ладно притиснато ботаничко име -ориза сатива, чиста, природна, неразредена, масло од носач на терапевтско одделение, без алкохол, без растворувач, веган, без суровост. Арома : Масла за носачи не се ароматични масла. Повеќето природни масла за носачи имаат слабо или никаква арома. Ние не додаваме синтетичка арома за да ги направиме нашите масла привлечни, за разлика од многу други брендови. Масло од чист ориз од трици се користи за терапевтски цели и има многу слаба или никаква арома. Десетици илјади наши клиенти ги доживеале своите терапевтски придобивки. Како да се користи : Маслата со ладно притиснато или носачот може да се нанесат директно на кожата. Добиено е од извори на растенија. Користете го сам или со други масла за да ја негувате кожата. Може да се користи и за да се разредат есенцијалните масла за да се носат во кожата. ВНИМАНИЕ : Овој производ нема капа за безбедност на децата. Чувајте подалеку од децата. Devprayag чист ориз масло од трици од ориз (oryza sativa) ладно притиснато. За Dev Prayag : Ние инспирираме од Devprayag каде што реката Багирати се среќава со Ривер Алакнанда за да ги формира најсветите од реките- Ганг. Сите производи што го носат брендот Devprayag претставуваат сливот на чистота и квалитет за да ги испорачаат неизбришаните природни производи што ги заслужувате. за надворешна употреба.

Карактеристики на предлогот

Купувачи како што избираат