0 Стока

Стока(0)

0-Стока
Почит 0.00
Тотализиран 0.00
Општи алатки FD08 Дигитален мерач на формалдехид

Општи алатки FD08 Дигитален мерач на формалдехид

DEN 3.00
Достапно за нарачка

Залиха

Идеално за мерење на нивото на гасовити формалдехид (HCHO) како дел од програмата за одржување на квалитетот на воздухот во затворен простор (IAQ). Го исполнува американскиот Национален институт за безбедност и здравствена безбедност (NIOSH) критериум за прифаќање; Одобрени CE и ROHS. Патеки, пресметува и прикажува три кумулативни метрика на гас од формалдехид; мери релативна влажност (RH) и температура во Фаренхајт или Целзиусови. Голем LCD со двојно читање со позадинско осветлување; Калибрација на едно копче до 0 ppm во свеж воздух; Праг на звук на звук на аларм за висока концентрација што може да се прилагоди на корисникот; Монтажа за статив. Вклучува инструмент, мека торбичка, прирачник за корисникот и гаранција; Изворот на енергија е 4 батерии на ААА (не е вклучена). Идеално за мерење на нивото на гасовити формалдехид (HCHO) како дел од програмата за одржување на квалитетот на воздухот во затворен простор (IAQ). Го исполнува американскиот Национален институт за безбедност и здравствена безбедност (NIOSH) критериум за прифаќање; Одобрени CE и ROHS. Патеки, пресметува и прикажува три кумулативни метрика на гас од формалдехид; мери релативна влажност (RH) и температура во Фаренхајт или Целзиусови. Голем LCD со двојно читање со позадинско осветлување; Калибрација на едно копче до 0 ppm во свеж воздух; Праг на звук на звук на аларм за висока концентрација што може да се прилагоди на корисникот; Монтажа за статив. Вклучува инструмент, мека торбичка, прирачник за корисникот и гаранција; Изворот на енергија е 4 батерии на ААА (не е вклучена). Вклучува гаранција за мека торбичка #FD08 е идеална за мерење на нивото на гасовити формалдехид (HCHO) како дел од програмата за одржување на квалитетот на воздухот во затворен простор (IAQ). Исто така, може да провери и станбена околина. Карактеристики : Електрохемискиот сензор ја мери концентрацијата на гас во формалдехид во реално време со точност и резолуција што ги исполнуваат американските Национален институт за безбедност и критериум за прифаќање на здравствена заштита, исто така, ги проследува, пресметува и прикажува три кумулативни метрика за гас од формалдехид : 8-часовна TWA (временска пондерирана Просечен), 1-часовен просек и 15-минутно стел (краткорочно ограничување на изложеноста) Калибрација на едно копче до 0 ppm во прагот на звук на аларм што може да се прилагоди со висока концентрација, исто така, ја мери релативната влажност (RH) и температурата рачно Off Settable долгорочно наноси на температура и точност на RH мин/максимална меморија и податоци имаат големи LCD F/C прекинувач со двојно читање F/C, автоматско напојување (може да се оневозможи) Монтажа за статив.

Карактеристики на предлогот

Купувачи како што избираат